U želji da napravie spoj savremenih i tradicionalnih proizvoda , osnovali su ručnu radionicu na porodičnom imanju i otvorili vrata Marinog špajza za sve sladokusce. Prave spoj zdravog i ukusnog. Proces proizvodnje otpočinje nakon sazrevanja aronije i bobičastog voća, jer samo tehnološki zrelo voće može da se koristi u proizvodnji. Pekmeze i sokove pravimo na tradicionalan način, bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja.Pekmez je proizvod koji se dobija ukuvavanjem tehnološki zrelog voća sa šećerom i ne sadrži želatin. Po tome se razlikuje od džema i marmelade. Pekmezi se dugo kuvaju na umerenoj vatri i bitno je da se šećeri iz voća i dodati šećer karamelišu. Tada dobijate taj savršeni ukus domaćeg pekmeza idealnog za vaše palačinke, krofnice, kiflice, a za prave hedoniste i sos za tamno meso (pačetina i sl.)
Džem i slatkoGazdinstva i proizvođači BačkeKulaOrganski proizvodiZapadnobački okrugZimnica
“Marin špajz”
0
Shares
0
Shares
Оставите одговор