0 Shares

Mi nismo obična vinska kuća. U naše zidove uzidana je ljubav prema vinarstvu, a iz naših temelja izviru iskustva starih vinogradara. Tako su osećanja privrženosti i zahvalnosti, pored najkvalitetnijih sorti grožđa, tajni sastojci svih naših vina.

 Taj neuhvatljivi ukus  zaljubljenosti postižemo mešanjem jednakih količina tradicionalnih i savremenih metoda u proizvodnji vina. Tako smo sigurni da svaka boca pripoveda uvek drugačiju priču najboljeg kvaliteta, rezervisanu samo za poštovaoca vina u čiju čašu, igrom slučaja, dospe.

vaki od 40.000 litara vina i 3.000 litara rakije koje proizvedemo u godinu dana, nepogrešivo nađe svoj put do ljubitelja vrhunskog gutljaja kome je, sudbinski, od selekcije najuspešnijih sorti grožđa pa do sazrevanja u podrumu, namenjen.

 Naša vina jedinstvenog ukusa pomešane istorije, tradicije, sunca i strasti prepoznali su i brojni poštovaoci na domaćim i međunarodnim sajmovima, od kojih smo najponosniji na nagrade dobijene na prestižnim smotrama u Francuskoj.

Naša neobična vinska kuća Vinum smeštena je u Sremskim Karlovcima. Tu, u samom srcu spokoja i zlatnih jeseni, čuvamo najuspešnije i najkvalitetnije sorte grožđa: Grašac Beli, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Traminac, Semillon, Žuti Muskat, Frankovka, Pinot Noir (crni burgundac) od kojih se prave kvalitetna sortna vina, inspirativne kupaže kao i Rose i čuveni Karlovački Bermet i Bermut.


www.vinum.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *