Politika privatnosti i opšti uslovi korišćenja

Ko smo mi?

Naša adresa je: https://www.backakorpica.rs.

iza ovog web sajta stoji Agrobiznis centar za ruralni razvoj i razvoj poljoprivredne proizvodnje. Kada kažemo “stoji”, mislimo na to da uređuje sadržaj istog.

Pojam “bačka korpica” obuhvata ovaj web sajt i društvene mreže pod nazivom “bačka korpica”, a koje pokreće i održava Agrobiznis centar za ruralni razvoj i razvoj poljoprivredne proizvodnje.

Opšta pravila

Sa prvim korišćenjem ove web stranice, smatraćemo da ste se u celosti upoznali sa svim ovde pobrojanim uslovima, kao i da su Vam jasni i da ih prihvatate. Ako već niste saglasni, molimo da ne pristupate Bačkoj korpici i ne koristite sadržaj iste. Ako imate bilo kakva pitanja ili nejasnoće, molimo Vas da se javite putem stranice Kontakt.

Sadržaj ovih uslova i politika možemo s vremena na vreme promeniti, za šta zadržavamo pravo. Upoznajte se blagovremeno sa svim verzijama ove stranice, jer ćemo naknadno pristupanje web sajtu smatrati za Vaš pristanak za korištenjem sajta po novim uslovima.

Korišćenje sadržaja sajta

Sve materijali i tekstovi mogu se koristiti samo za lične svrhe, uz napomenu da je deljeno preuzeto sa sajta Bačka korpica. Svaka upotreba sadržaja u komercijalne svrhe povlači za sobom sankciju.

Sadržaj ne sme biti korišćen u bilo kakve svrhe, osim lične, osim uz poseban pristanak uredništva web sajta Bačka korpica. Upotreba u komercijalne svrhe smatra se svaka ona kojom posredno ili neposredno dolazi do bilo kakve novčane ili materijalne dobiti.

Zabranjeno je objavljivanje i razmena sadržaja kojom se krše bilo kakvi propisi Republike Srbije, kao i kojima se podstiče mržnja.

Zabranjeno je izričito ili prikriveno reklamiranje usluga ili proizvoda putem stranica Bačke korpice, od strane trećih lica.

Uredništvo sajta cenzurisaće svaki kršenje ovih pravila i uslova i zadržava pravo da sve što korisnici komentarišu dodatno moderira, te objavili ne objavi u zavisnosti od procene.

Pozivamo sve sadašnje i buduće korisnike da se  jave ukoliko uoče da se pomenuti ili neki drugi uslovi krše.

Uredništvo sajta zadržava prava da se pristup određenim korisnicima uskrati, putem IP adrese ili korisničkog imena ili mejl adrese, ukoliko grubo krše bilo kakve politike ili uslove rada ovog sajta.

Bez obzira što se Vaš sadržaj nadzire, samo ste Vi odgovorni za ono što objavljujete, učitavate ili razmenjujete putem web sajta. Bačka korpica ne snosi nikakvu odgovornost za nastalu štetu bilo kakve prirode.

Reklamiranje

Putem web sajta Bačka korpica pojavljuje se reklamni sadržaj različite forme, koji s nama objavljuju naši partneri ili drugi oglašivači. Uredništvo sajta ulaže napor da se na web sajtu ne pronađe sadržaj koji nije prikladan karakteru web sajta Bačka korpica, kao i da ne krši pozitivne propise Republike Srbije ili ove politike i uslove.

Ukoliko imate bilo kakve primedbe na reklamiranje na web sajtu, javite nam se putem stranice Kontakt.

Kolačići

Na sajtu je prisutan mehanizam automatskog prikupljanja informacija o upotrebi našeg web sajta. Na primer, mrežni operater (u našem slučaju Google) automatski beleži vreme Vaše posete web sajtu, vreme provedeno na sajtu, broj poseta, datum prve ili poslednje posete itd.

Koristimo ove informacije kako bismo unapredili rad web sajta i poslovanja, i ne u neke druge svrhe.

Zaštita prikupljenih podataka

Dobijene podatke kroz automatsko prikupljanje informacija zadržavamo samo za sebe i čuvamo, te koristimo rezultat samo za potrebe unapređenja rada. Sprečavamo neovlašćeno ili nezakonitu obradu podataka koje posedujemo. Takođe, prikupljamo samo ono što je neophodno da bismo radili na samom web sajtu, ne i da bismo pribavili nekakvu materijalnu korist.

Dalja obrada u nove svrhe?

Ukoliko se nekad i opredelimo da podatke koristimo u neku drugu svrhu, dodatno ćemo Vas obavestiti o istom. Ako bude bilo potrebno, tražićemo i dodatnu dozvolu, razume se.

08.10.2022.godine